نارنج و فشار خون
در این مطلب از سایت جسارت در مورد خواص نارنج برای فشار خون بالا می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
نارنج میوه ای با خواص بسیار زیاد که استفاده از آن برای تمامی افراد توصیه میشود. از فواید آن میتوان به درمان اختلالات عصبی ، درمان حالت تهوع و استفراغ و همچنین درمان سردردی که بخاطر زیاد بودن صفرا است اشاره کرد. همچنین کسانی که تپش قلب دارند میتوانند با استفاده از : سنبل الطیب یک گرم + لیموی عمانی یک عدد + بهار نارنج ۲ گرم + گل گاوزبان ۳ گرم در یک قوری دم کرده روزی ۳ فنجان بیماری خود را تسکین دهند.
نارنج و فشار خون
نارنج یکی از میوه هایی است که تقریبا هیچ کس خوردن آن همراه با کباب را از دست نمی دهد!این میوه دارای طبع سرد و خشک است و منبع غنی ویتامین C به شمار می آید.اما نکته مهم و جالب این است که بدانید خوردن آب نارنج یکی از موثرترین درمان ها برای فشار خون بالاست. هانیه ناصری اظهار کرد: نارنج یک میوه دارای طبع سرد و خشک است و منبع غنی ویتامین C است. مصرف آب نارنج می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین و سیستم ایمنی را تقویت کند. به گفته این کارشناس طب سنتی، همچنین مصرف آب نارنج روند درمان سرماخوردگی را با کمک مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C تسریع میکند.
برای استخراج سنگ کلیه و مثانه و خرد کردن آن از عرق بهار نارنج + آب کرفس به طور مساوی در یک استکان حل و میل شود. برای باز شدن عادت ماهانه خانمها عرق بهار نارنج را با پنبه آغشته نموده استعمال کنند. زیادی در خوردن عرق نارنج بیخوابی ایجاد می کند. عرق بهار نارنج زود فاسد میشود بهتر است دور از نور نگهداری شود. بودن بهارنارنج در کمد لباس مانع بید زدن لباسها میشود.
نارنج و فشار خون بالا
ناصری با بیان اینکه آب نارنج یک ضدعفونی کننده قوی محسوب میشود، مصرف آن را برای افرادی که گلودرد دارند، مناسب دانست و معتقد است: افرادی که دچار تورم گلو و حلق شدهاند، میتوانند آب نارنج را برای بهبود وضعیت خود قرقره کنند. این کارشناس ارشد طب سنتی در ادامه با اشاره به خواص نارنج برای کنترل فشار خون اظهار کرد:مصرف نصف لیوان آب نارنج همراه با یک قاشق عسل و خوردن آن بعد از غذا برای افرادی که فشار خون بالا دارند، بسیار مفید است. ناصری همچنین از آب نارنج به عنوان یک هضم کننده طبیعی غذا یاد کرد و افزود: میتوان آب نارنج را به عنوان چاشنی سالاد و جایگزین سسها مصرف کرد. مصرف نارنج به همراه غذا میتواند به رفع ترشی معده کمک کند.
نارنج درمان فشار خون بالا
یک کارشناس ارشد طب سنتی گفت: مصرف آب نارنج برای درمان فشار خون بالا مفید است.به گزارش ایسنا، هانیه ناصری اظهار کرد: نارنج یک میوه دارای طبع سرد و خشک است و منبع غنی ویتامین C است.
مصرف آب نارنج می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین و سیستم ایمنی را تقویت کند.به گفته این کارشناس طب سنتی، همچنین مصرف آب نارنج روند درمان سرماخوردگی را با کمک مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C تسریع میکند.
ناصری با بیان اینکه آب نارنج یک ضدعفونی کننده قوی محسوب میشود، مصرف آن را برای افرادی که گلودرد دارند، مناسب دانست و معتقد است: افرادی که دچار تورم گلو و حلق شدهاند، میتوانند آب نارنج را برای بهبود وضعیت خود قرقره کنند.
این کارشناس ارشد طب سنتی در ادامه با اشاره به خواص نارنج برای کنترل فشار خون اظهار کرد:مصرف نصف لیوان آب نارنج همراه با یک قاشق عسل و خوردن آن بعد از غذا برای افرادی که فشار خون بالا دارند، بسیار مفید است.
ناصری همچنین از آب نارنج به عنوان یک هضم کننده طبیعی غذا یاد کرد و افزود: میتوان آب نارنج را به عنوان چاشنی سالاد و جایگزین سسها مصرف کرد. مصرف نارنج به همراه غذا میتواند به رفع ترشی معده کمک کند.