کاپ کیک توت فرنگی بدون فر
در این مطلب از سایت علم سرا برای شما طرز تهیه کاپ توت فرنگی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع بستنی در سایت انسان شاد
مواد لازم برای کاپ کیک توت فرنگی
طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی
نکات تکمیلی در مورد کاپ کیک توت فرنگی
کاپ کیک توت فرنگی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
کاپ کیک توت فرنگی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .
کاپ توت فرنگی بسایر خوشمزه است حتما ان را امتحان کنید
مواد لازم برای تهیه کاپ توت فرنگی :
آرد برنج :: ۲ قاشق غذاخوری
آرد :: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته :: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل :: ۱ قاشق مربا خوری
شیر :: ۱ لیتر
شکر :: ۱ لیوان
خامه فرم گرفته :: به میزان لازم
توت فرنگی :: ۵۰۰ گرم
نشاسته ذرت :: ۲ قاشق غذاخوری
شکر :: ۱ فنجان
طرز تهیه کاپ توت فرنگی
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کاپ توت فرنگی به این صورت است که ابتدا باید
باید یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و ۱ لیتر شیر را درون آن بریزید و سپس کم کم
شکر را به همراه آرد ، نشاسته ، آرد برنج و وانیل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید تا
زمانی که مواد خوب بپزند و قوام بیایند و در زمان جوش آمدن مواد کاپ توت فرنگی زیر اجاق را خاموش کنید
مواد درون قابلمه را درون لیوان های مخصوص دسر خود بریزید و اجازه دهید تا سرد شوند.
توت فرنگی ها را درون بلندر بریزید و لح کنید تا به صورت پوره در بیایند.
یک قابلمه کوچک برداشته و پوره توت فرنگی را به همراه نشاسته ، شکر و آب درون آن بریزید و هم حسابی هم بزنید تا
زمانی که مخصوط پخته شود و بعد آن را روی دسر بریزید و اجازه دهید کاملا سرد شود و در آخر
روی کاپ را با کرم شانتی یا همان خامه فرم گرفته تزیین کنید و چند تکه توت فرنگی روی آن بگذارید و نوش جان کنید
کاپ توت فرنگی می تواند در مهمانی های شما ، همه را شگفت زده کند
انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه کاپ توت فرنگی برای شما عزیزان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از تهیه و میل کردن آن را در کنار دوستان و خانواده خود ببرید.
کاپ توت فرنگی چیست
نوشته آموزش و طرز تهیه کاپ توت فرنگی بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی اولین بار در انسان شاد. پدیدار شد.
کاپ توت فرنگی,کاپ کیک توت فرنگی,کاپ کیک توت فرنگی بدون فر,کاپ مرنگ توت فرنگی شف طیبه,دستور کاپ کیک توت فرنگی,آموزش کاپ کیک توت فرنگی,کاپ کیک توت فرنگی هانی شف,کاپ کیک توت فرنگی با ریحان,کاپ کیک توت فرنگی کوچولو,کاپ کیک توت فرنگی شف طیبه
مواد لازم
-
۲ عدد تخممرغ
-
۱ عدد دسر دنت توت فرنگی
-
۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر
-
۱ پیمانه آرد
-
۱/۲ پیمانه شکر
-
۵۰ گرم کره
-
اول از همه فرتون رو گرم کنید. اگه از فر گاز استفاده می کنید روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اگه از کانوکشن مکروفر استفاده می کنید روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
-
تخم مرغ ها رو ۵ دقیقه با دور تند همزن هم بزنید. * بعد شکر رو اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگه هم بزنید. * کره رو کمی آب کنید. می تونید داخل مکروفر گذاشته و ۱ الی ۲ دقیقه قدرت ۴۰٪ بهش بدین (روش حتما درپوش بذارید) * بعد کره آب شده و دنت رو به مایه قبلی اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
-
بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط کرده و الک کنید به مایه قبلی اضافه کنید و به آرامی با دور کند همزن هم بزنید. * مایه بدست اومده رو داخل کپسول ها بریزید. به اندازه یک سانتیمتر کپسول رو برای پف کردن کیک ها خالی نگهدارید.
-
برای پخت : اگه از فر گاز استفاده می کنید : ۲۵-۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (حتما با یه سیخ چوبی یا چنگال چک کنید که پخته باشه) اگه از فر مکروفر استفاده می کنید: سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید.* سپس ۲۵ -۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (برای من ۲۵ دقیقه طول کشید)