دستور پخت و طرز تهیه بیف یاکیتوری یک غذای خوشمزه ژاپنی با فیله گوشت
طرز تهیه بیف یاکیتوری بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام بیف یاکیتوری را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه بیف یاکیتوری یک غذای خوشمزه ژاپنی با فیله گوشت
این غذای خوشمزه و راحت را می توانید برای پذیرایی از مهمانتان تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه بیف یاکیتوری :
فیله گوشت :♦: 800 گرم
سس سویا :♦: 2 قاشق غذاخوری
شکر ریزدانه :♦: یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده :♦: یک قاشق چای خوری
پیاز خرد شده :♦: 4 عدد
مایونز :♦: نیم فنجان
سس خردل :♦: یک قاشق چایخوری
دستور پخت و طرز تهیه بیف یاکیتوری یک غذای خوشمزه ژاپنی با فیله گوشت
فیله گوشت باید به تکه های سه سانتیمتری خرد شود.
طرز تهیه بیف یاکیتوری :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه بیف یاکیتوری ابتدا باید
ابتدا در کاسه ای سس سویا، شکر و زنجبیل را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود.
روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند.
بعد از 3 ساعت گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید.
گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.
در همین حین مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید.
دستور پخت و طرز تهیه بیف یاکیتوری یک غذای خوشمزه ژاپنی با فیله گوشت
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 4 نفر می باشد.