آموزش طرز تهیه جوانه گندم در منزل برای استفاده در غذای کودک
آموزش طرز تهیه جوانه گندم در منزل برای استفاده در غذای کودک در سایت جسارت
طرز تهیه جوانه گندم ,طرز تهیه جوانه گندم در منزل,طرز تهیه جوانه گندم تصویری,طرز تهیه جوانه گندم خوراکی,طرز تهیه جوانه گندم در خانه,طرز تهیه جوانه گندم برای کودک,طرز تهیه جوانه گندم و ماش,طرز تهیه جوانه گندم خوراکی,طرز تهیه جوانه گندم برای سمنو,طرز تهیه جوانه گندم خانگی,طرز تهیه جوانه گندم در منزل,طرز تهیه روغن جوانه گندم در منزل,طرز تهیه پودر جوانه گندم در منزل,طرز تهیه آرد جوانه گندم در منزل,طرز تهیه روغن جوانه گندم در خانه,روش تهیه جوانه گندم در خانه,روش تهیه روغن جوانه گندم در منزل,طرز تهیه پودر جوانه گندم در خانه,روش تهیه جوانه گندم خوراکی,طرز تهیه ی جوانه ی گندم در خانه
آموزش طرز تهیه جوانه گندم در منزل برای استفاده در غذای کودک
در این مطلب از سایت جسارت به آموزش طرز تهیه جوانه گندم در منزل برای استفاده در غذای کودک می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
مواد و وسیله هایی که برای تهیه جوانه ها نیاز دارید شامل یک ظرف شیشه ای است که دهانه ی آن گشاد باشد یا سینی یا دیسی که لبه ی آن کمی بلند باشد ، یک پارچه ی تنزیب ، چند کش لاستیکی ، یک آبکش و دانه هایی است که میخواهید از آن جوانه تهیه کنید دقت کنید که برای تهیه جوانه به یک فضای گرم نیاز دارید و تمامی مراحل باید در جایی گرم انجام شود دانه ها را خوب تمیز کرده و بشویید و یک شب تا صبح آنها را خیس کنید و در یک مکان نیمه گرم قرار دهید سپس داخل یک آبکش ریخته و روی آن شیر آب را باز کنید و اجازه دهید تا کمی داخل آبکش بماند تا آب آن کامل خارج شود سینی یا شیشه ای که آماده کرده اید را تمیز بشویید و سپس دانها را روی آن پهن کنید و پارچه ای تمیز و مرطوب رویش کشیده و در یک محیط تاریک و گرم قرار بدهید و روزی سه بار در فصل تابستان و دوبار در فصول دیگر عمل شستشو را مثل توضیحات بالا انجام دهید و حتما دانه ها را همیشه مرطوب نگه دارید اگربا وجود شستشوها دیدید دانه ها خشک میشوند میبایست پارچه را مرطوب نگه دارید
طرز تهیه جوانه گندم
براى انجام دادن تمرینات، حرکات، تمرکز و… به علت افزایش سوخت و ساز، بدن احتیاج به یکسرى ویتامین دارد که مىتوانید با خوردن جوانهٔ گندم که شامل ویتامینهاى زیر مىباشد آن را جبران کنید: ‘ب۱، ب۲،ب۳،ب۶،ب۱۲،ب. کمپلکس، ئی، منیزیم، آلبومین، چربىها و املاح معدنى’ . از دانههاى دیگر نیز مىتوانید مثل جوانهٔ گندم استفاده نمائید: ‘جوانهٔ نخود، جوانهٔ عدس، جوانهٔ ماش، جوانهٔ سویا، جوانهٔ یونجه (آلفا، آلفا) و…’ .
آموزش طرز تهیه جوانه گندم در منزل برای استفاده در غذای کودک
بسته به نوع دانه و دمای محیط زمان جوانه زنی اولیه بین سه تا پنج روز طول خواهد کشید پس از آن جوانه ها را پشت پنجره و جلوی خورشید قرار داده و باز هم مرطوب نگه دارید جوانه ها در برابر نور خورشید بهتر و سریع تر جوان میدهند ، کافیست دو یا سه روز جلوی نور خورشید قرار دهید و مرطوب نگه دارید تا به سادگی جوان بزند پس از اینکه جوانه ها بزرگ شده و به رنگ سفید یا نقره ای درآمدند لازم است که یک بار دیگر به همان روش گفته شده شسته و آبکشی کنید و پس از خشک شدن کامل داخل یک ظرف دربسته گذاشته و در یخچال نگهداری فرمایید تا هر زمانی که میخواهید از آنها در غذاها و سالاد ها خود استفاده کرده و از خواص آن بهره ببرید اگر تمایل دارید که پوست دانه ها را جدا کنید میتوانید پس از آماده شدن آنها را داخل آب سرد بریزد و کمی هم بزنید ، با این کار پوست دانه ها جدا شده و روی آب می آیند و میتوانید با تخلیه ی آب پوست ها را خارج بفرمایید البته خود پویست دانه ها مقدار زیادی فیبر داشته و برای بدنتان مفید است و بهتر است جوانه ها را با پوست نوش جان کنید
طرز تهیه جوانه گندم در منزل
طرز تهیه جوانهها : براى بهدستآوردن جوانهٔ گندم باید گندم زنده یعنى با پوست و بىعیب باشد، که بهقدر نیاز آن را در ظرفى ریخته پس از شستن آنقدر آب بر روى آن مىریزیم تا تقریباً نیم سانتىمتر آب روى آن بایستد. پس از بیست و چهار ساعت آب اضافى آن را خالى کرده، مىگذاریم تا نیش بکشد و قابل مصرف گردد. براى نگهدارى و مانع شدن از رشد زیادى جوانهها مىتوان آن را در کیسهٔ متقالى ریخت، درب آن را بست و در یخچال گذاشت و براى روزهاى بعد مورد استفاده قرار داد.