سیر,سیر ترشی,سیر ترشی با سرکه سفید,سیر ترشی طرز تهیه,سیر ترشی هفت ساله,سیر ترشی ترقی,سیر ترشی در بارداری,سیر ترشی خواص,سیر ترشی برای زن باردار,سیر ترشی و فشار خون,سیر ترشی کاراملی,سیر و لیمو،خواص قرص سیر،خواص قرص سیر،خواص سیر خام ناشتا,خواص سیر
خواص سیر به قدری زیاد است که با خواندن فواید و خواص آن شاید خود را مجبور به استفاده ازآن در هر وعده غذایی و در طول روز بکنید اما در برخی موارد هم باید در مصرف سیر احتیاط کنید.
به طور خلاصه اما مفید می توان گفت که سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های B2، B1 و B3 است.
با فواید و خواص بی شمار سیر آشنا شوید
از سالهای دور تا کنون از سیر برای تصفیه خون استفاده می شده است. سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.خوردن سیر مجاری تنفس و خون را پاک می کند و با این کار از شدت و زحمت تنگ نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن می شود.بعضی از انواع سل ریوی را معالجه می کند مخصوصا وقتی که با شیر ممزوج شود، زیرا در این صورت اثر قابل توجهی در کشتن میکرب کوخ دارد (میکرب سل).سیر پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده ها را از عفونتها پاک می کند به خصوص در اطفال، و با این خصوصیت سپری مقابل تیفوئید و دیفتری و مسکن سیاه سرفه و خروسک است.
فوایدشگفت انگیز سیر
عفونت های تنفسی را درمان می کند.
برای تسکین دندان درد، سیر خام را روزی چند بار روی لثه و دندان بمالید.
سیر له شده را روی زگیل قرار دهید تا از بین برود.
برای درمان سینوزیت، چند حبه سیر له شده را در کره تفت دهید و با نان میل کنید.
یک حبه سیر را ریز خرد کنید و با کمی آب میل کنید تا نفخ، یبوست و درد معده برطرف شود.
بوی سیر با جویدن کاهو، جعفری یا خوردن شیر، سیب یا عسل رفع می شود. همچنین گذاشتن مقداری چای خشک در دهان و قورت دادن آن.
روزانه مصرف نصف یا یک حبه سیر خام توصیه می شود.
مصرف پماد غلیظ سیر ممکن است موجب تحریکات جلدی و حتی سوختگی های خفیف شود.
سایر مصارف سیر شامل استفاده از آن برای درمان تب، سرفه، سردرد، شکم درد، احتقان سینوسی، نقرس، روماتیسم، هموروئید، آسم، برونشیت، تنگی نفس، فشار خون پایین، قند خون پایین، قند خون بالا و جای گزیدگی مار استفاده می شود. همچنین از سیر برای مبارزه با استرس و خستگی و حفظ سلامت کبد نیز استفاده می گردد.
سیر برای درمان نسیان و فراموشی مفید است .
مالیدن سیر بر روی گل مژه و جوش پلک چشم باعث برطرف شدن آنها می شود.
گذاشتن سیر پخته در طی چندین روز بر روی میخچه و زگیل باعث رفع آنها می شود.
سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان ها می شود. مانع از بروز سرطان روده بزرگ، سینه، معده، پروستات و مثانه می شود.
سیر برای درمان بیماری های مختلفی ازجمله آسم، برونشیت، روماتیسم، نقرس، میخچه و زگیل (به صورت موضعی)، سل، دندان درد، نیش زدگی و فشار خون بالا مفید است. در ضمن، سنگ کلیه را خرد می کند و در ضدعفونی کردن دستگاه های ادراری و عفونت های واژینال و مثانه نیز مؤثر است.
مصرف روزی نصف استکان از عصارهٔ سیر و لیمو ترش، تاثیر بسیار زیادی در رفع گرفتگی رگ ها خواهد داشت.
برطرف کننده سرفه، سرماخوردگی و گرفتگی سینه است.
با عفونت مجرای گوارشی مقابله می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
برای افرادی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، مفید است زیرا که منبع عالی ید است.
ویتامین c موجود در آن برای درمان بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین ث) موثر است.
برای سلامت قلب مفید است و با انواع بیماری های قلبی عروقی مقابله می کند.
بعضی از افراد از سیر برای پیشگیری از سرطان کولون، سرطان معده، سرطان سینه، سرطان پروستات و سرطان ریه استفاده می نمایند. همچنین از سیر برای درمان سرطان پروستات و مثانه نیز استفاده می گردد. همچنین از سیر برای درمان پروستات بزرگ شده، دیابت، ورم مفاصل، آرتروز، رینیت آلرژیک (تب یونجه)، اسهال مسافران، فشار خون بالا در اواخر بارداری، سرماخوردگی، پیشگیری و درمان عفونت های باکتریایی و قارچی استفاده می شود.
سولفور و سلنیم در آن مانع از بروز تومور می شود و در صورت ایجاد تومور، اندازه های آن را کاهش می دهد.
خاصیت مسکن آن دندان درد را درمان می کند.
با بالابردن میزان انسولین، قند خون را تنظیم می کند.
آنتی اکسیدان قوی موجود در آن، رادیکال های آزاد را که باعث پیری و بیماری می شود خنثی می کند.
با رقیق کردن خون مانع از لخته شدن خون می شود و در نتیجه احتمال بروز سکته را کاهش می دهد.
خاصیت ضدالتهابی دارد.
سیر خام حاوی آنتی بیوتیک طبیعی به نام آلیسین است و باکتری های مقاوم به دارو مانند «MRSA» و «هلیکوباک تر پیلوری» را که باعث زخم معده و سرطان معده می شود از بین می برد.
مضرات مصرف نادرست سیر
مادران شیرده در خوردن سیر زیاده روی نکنند زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف نظر کند.
زیاده روی در مصرف سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی (حساسیت)، و در موارد نادر منجر به خونریزی می شود.
زنان آبستن یا شیرده بهتر است از سیر استفاده نکند .
سیر را به صورت قرص سیر،ترشی سیر،سیر سرخ شده و…استفاده می کنند.
بعضی از افراد از روغن بدست آمده از سیر برای درمان عفونت های قارچی، زگیل ها و میخچه استفاده می نمایند. هرچند تحقیقات علمی نشان می دهد که سیر می تواند قادر به درمان عفونت های قارچی از قبیل پای ورزشکاران می باشد، اما کارایی روغن سیر برروی زگیل ها و میخچه ثابت نشده است.
مصرف سیر در باردرای زمانیکه در مقادیر درست مصرف شود، عموما بی خطر می باشد. سیر عموما زمانیکه در مقادیر درمانی مصرف می شود، در دوران باردرای پر خطر می باشد.
زمانیکه سیر بر روی پوست استفاده می گردد، عموما می تواند خطرناک باشد. سیر می تواند باعث آسیب دیدن پوست به شکل سوختگی شود.
مصرف سیر خوراکی برای عموم مردم مطمئن و ایمن می باشد. سیر می تواند باعث بوی بد دهان، احساس سوزش در دهان و یا معده، سوزش معده، بادشکم، تهوع و استفراغ، بوی بد بدن و اسهال شود. این عوارض جانبی عموما در مصرف سیر خام بیشتر می باشد. همچنین سیر می تواند خطر خونریزی را نیز افزایش دهد. آسم و سایر واکنش های آلرژیکی نیز در افرادیکه سیر مصرف می کنند ممکن می باشد.
بیماری هایی که سیر در آنها بی تاثیر است
دیابت – بنظر نمی رسد که مصرف سیر تاثیری در درمان قند خون بالا داشته باشد.
درمان هیلوباکتر – هرچند در نتایج آزمایشگاهی مصرف سیر باعث کاهش این باکتری شده بود، ولی در عمل چنین چیزی مشاهده نشد.
کلسترول بالا – تحقیقات زیادی در رابطه با تاثیر سیر بر چربی خون، کلسترول خون و تری گلیسیرید انجام شده است، با اینحال نتایج در این مورد مختلف است.
سرطان سینه و سرطان ریه .
خواص و مضرات سیر
سیر واقعا گیاه فوق العاده ای است و مطمئنا بعد ازخواندن این مطلب شما هم با ما موافق خواهید بود.بهتر است بدانید که خواص سیر به قدری زیاد است که با خواندن فواید و خواص بی شمار آن شاید خود را مجبور به استفاده از آن در هر وعده غذایی و در طول روز بکنید اما در بعضی موارد هم باید در مصرف سیر احتیاط نمایید.
فواید شگفت انگیز سیر را بشناسید
خاصیت درمان عفونت هائ تنفسی را دارد
برای تسکین دندان درد، سیر خام را روزی چند بار روی لثه و دندان خود مالش دهید تا درد دندان تسکین یابد.
لازم به ذکر است که سیر له شده را روی زگیل قرار دهید تا برطرف شود.
گفتنی است که برای درمان سینوزیت، چند حبه سیر له شده را در کره تفت دهید و با نان میل نمایید.
قابل ذکر است که یک حبه سیر را ریز خرد کنید و با کمی آب بخورید تا نفخ، یبوست و درد معده برطرف شود.
جالب است بدانید که بوی سیر با جویدن کاهو، جعفری یا خوردن شیر، سیب یا عسل برطرف می شود. همچنین گذاشتن مقداری چای خشک در دهان و قورت دادن گفتنی است که روزانه مصرف نصف یا یک حبه سیر خام توصیه می شود.
به یاد داشته باشید که مصرف پماد غلیظ سیر امکان دارد موجب تحریکات جلدی و حتی سوختگی های خفیف گردد.
خواص سیر برای درمان نسیان و فراموشی مفید و موثر می باشد.مالیدن سیر بر روی ناراحتی گل مژه و جوش پلک چشم باعث رفع شدن آنها می شود.گذاشتن سیر پخته در طی چندین روز بر روی میخچه و زگیل باعث بهبودی می شود.بهتر است بدانید که سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان ها می شود.مانع از بروز سرطان روده بزرگ، سینه، معده، پروستات و مثانه می شود.سیر برای درمان بیماری های مختلفی ازجمله آسم، برونشیت، روماتیسم، نقرس، میخچه و زگیل (به صورت موضعی)، سل، دندان درد، نیش زدگی و فشار خون بالا مفید است. در ضمن، سنگ کلیه را خرد می کند و در ضدعفونی کردن دستگاه های ادراری و عفونت های واژینال و مثانه نیز مؤثرو مفید است .
گفتنی است که مادران شیرده در خوردن سیر افراط نکنند زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و امکان دارد نوزاد از خوردن شیر صرف نظر کند.افراط در مصرف سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی، و در موارد نادر منجر به خونریزی می گردد. در واقع سیر را به صورت قرص سیر،ترشی سیر،سیر سرخ شده و…استفاده می کنند.
بیماری هایی که سیر در آنها بی تاثیر است:
در واقع دیابت – بنظر نمی رسد که مصرف سیر تاثیری در درمان قند خون بالا داشته باشد.
درمان هیلوباکتر – هرچند در نتایج آزمایشگاهی مصرف سیر موجب کاهش این باکتری شده بود، ولی در عمل چنین چیزی دیده نشده است.
کلسترول بالا – تحقیقات زیادی در رابطه با تاثیر سیر بر چربی خون، کلسترول خون و تری گلیسیرید انجام شده است، با اینحال نتایج در این مورد متفاوت است.
پس سعی کنید این بدبوی پرخاصیت را در غذاها بیشتر استفاده کنید.
درباره درمان آبسه و عفونت دندان چقدر می دانید؟
جالب است بدانید برای درمان آبسه دندان می توانید عصاره گل رز را با آب تازه لیمو ترش مخلوط کنید و برای چند دقیقه این مخلوط را در دهان نگه دارید و سپس دور بریزید. این عمل را حداقل روزی 3 بار تکرار کنید.غرغره کردن با آب لیموی تازه و آب ولرم روزی 2 بار علاوه بر از بین بردن بوی بد دهان، شدت ورم را نیز کاهش می دهدو درمان کننده است.قابل ذکر است که : برای تسکین فوری التهاب و خون ریزی با آب نمک غرغره کنید و یا ضماد زنجبیل و نمک را بر روی لثه قرار دهید.بهتر است برای درمان سریع آبسه دندان روزی سه حبه سیر را به اندازه ماش خرد کرده و هر حبه را همراه با یک لیوان آب یا آب عسل میل کنند.
برای از بین بردن بوی سیر می توانید هل بخورید
در مطلب ورم معده می خوانیم : خوراکی های دارای اثر ضد نفخ شامل: رازیانه، شوید، بابونه، ریحان، سیر ،نعناع و مریم گلی می باشد.
چند عدد سیر را در روغن نارگیل بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید تا رنگ آن تیره شود. سپس این سیرها را در روغن نارگیل له کنید. بعد، آن را از صافی رد نمایید. این مخلوط یک ترکیب موثر برای رفع التهابات ناشی از اگزما است.
در مطلب آبسه دندان چیست می خوانیم که :
اگر تا مراجعه به دندانپزشک تاخیر وجود دارد مصرف مسکن ها از قبیل استامینوفن، ایبوپروفن ممکن است کمک کننده باشد. شستشوی دهان با آب نمک ولرم نیز به تسکین درد و ترکیدن ابسه دندان کمک می کند. اگر آبسه دندان بترکد بایستی برای خارج کردن چرک، دهان را با آب نمک ولرم زیاد بشویید.برای درمان سریع آبسه دندان روزی سه حبه سیر را به اندازه ماش خرد کرده و هر حبه را همراه با یک لیوان آب یا آب عسل میل کنند.
سیر برای جلوگیری از سفید شدن مو در جوانی مفید است
آیا پیاز برای رگ های خونی مفید است؟
جالب است بدانید که اگر چه این خاصیت پیاز به پای سیر نمی رسد اما بهتر است بدانید که پیاز به گردش خون بهتر کمک زیادی می کند. نتایج یک پژوهش انگلیسی نشان می دهد افرادی که روزانه سوپ پیاز میل می کنند کمتر دچار انباشتگی جرم در رگ های خونی شان می شوند. البته مطالعات در این زمینه همچنان ادامه دارد.
واقعیت این است که خیلی ها از ترس بوی دهان از مصرف پیاز خام اجتناب می کنند. با این حال مقابله با بوی بد دهان بعد از خوردن پیاز خام کار چندان سختی نیست. کافی است مقداری جعفری، موز یا کیوی بخورید. بعد از مصرف سیر یا پیاز مقداری جعفری خام بجوید. خواهید دید که موثر واقع شده است. پیاز را سعی کنید درکنار غذا یا داخل غذاهای خود مصرف نمایید.
اگر مبتلا به فشارخون بالا هستید خوردن یک یا دو حبه سیر در روز یکی از آسانترین راهها برای پایین آوردن فشارخون است. استفاده از سیر بسیار سریع خود را نشان میدهد و کاهش فشارخون اغلب بین 1 تا 3 ماه اتفاق میافتد.
«کسانی که دچار ترش کردن معده هستند، باید از خوردن غذای پرچرب پرهیز کنند. چربیها دیرتر از مواد کربوهیدراتدار و قندی از معده تخلیه میشوند و به همین دلیل، احتمال بازگشت محتویات معده به مری را بیشتر میکنند. غذاهایی هم هستند که انتهای تحتانی مری را شل میکنند و باید از مصرفشان خودداری کرد؛ مثل شکلات، نوشابههای کافئیندار، چای، قهوه، پیاز، سیر و نعناع.»
شکلات و قهوه در بروز سردرد موثر است : وی اظهار داشت: مصرف حبوبات همچون نخود و لوبیا، ماهی، زیتون، سیر، زنجبیل، چغندر، خیار، هویج، کرفس، اسفناج و جعفری در کاهش بروز سردرد موثر هستند.آمری نیا، با اشاره به اینکه ویتامین ها و مواد معدنی مفید در کاهش سردرد موثر هستند ،یادآور شد: مصرف ویتامین B12 و منیزیم به همراه ویتامین B6 از آنجا که سبب تجمع داخل سلولی منیزیم و تاثیرگذاری بیشتر آن می شود در کاهش بروز سردردهای میگرنی بخصوص در زنان تاثیرگذار است.وی خاطر نشان کرد: مصرف کلسیم به همراه ویتامین D و روغن گل پامچال با دارا بودن خاصیت ضد التهابی نیز، در کاهش بروز سردرد نقش موثری دارد.
سیر سرشار از استروژن است
بهتر است بدانید که تره ناراحتی طحال را رفع می کند. قابل ذکر است که تره از نظر خواص درمانی و غذا شبیه سیر و پیاز است، ولی طعم و بوی آن ملایم تر از آْنهاست و دهان را خوشبو نیز می کند.در واقع مصزف تازه برای برطرف کردن یبوست دائمی، ترش کردن غذا و سوء هاضمه، برطرف شدن چاقی و تسکین درد مفاصل و نقرس مفید و موثر است. لازم به ذکر است که مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجه تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفس اثر شفا بخش و موثری دارد، مثلاً در گریپ، گلو درد،گرفتگی صدا و سیاه سرفه مفید و تاثیرگذار بوده و اثر خلط آور دارد و در این مواد اضافه کرده کمی عسل به آب تره و مصرف آن مفید تر می باشد.
خوردن سیر خام برای درمان آبریزش بینی مفید است
برای تسکین دندان درد؛ گذاشتن پنبهای با کمی روغن میخک در پشت دندان، قرار دادن پنبهای روی دندان که آغشته به مخلوطی از سس زنجبیل و فلفل باشد. محلول آب نمک(در هنگام عفونت)، مصرف دمکردهی نعناع، استفاده از آب اکسیژنه(در هنگام دندان درد به همراه بدمزگی دهان و تب، با تجویز پزشک)، استفاده از یخ(به عقیدهی گذشتگان وقتی یخی بین انگشت سبابه و شست قرار گیرد، اعصاب انگشت پیغام سرما را به مغز و سپس برای آرام شدن درد به دندان میرسد.)، چکاندن چند قطره از عصارهی وانیل بر روی محل درد، جویدن سیر، استفاده از صمغمر(بصورتیکه یک قاشق چای خوری از پودر مر در دو فنجان آب به مدت 30 دقیقه جوشانده و سپس خنک شود و برای هر بار استفاده، یک قاشق چای خوری از این دارو در یک فنجان آب ریخته و 5 تا 6 بار در روز غرغره شود.)، شستن دندان با محلول 30 قطره اسانس نعنا با یک چهارم لیوان آب بصورت سه بار در روز، استفاده از لیمو ترش، گذاشتن پیاز خورد شده روی دندان و مصرف کنجد.
سیر مادهای پر خاصیت است که در بسیاری از غذاها استفاده میشود اما کمتر کسی حاضر به خوردن سیر خام میشود. سیر سرشار از خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی است و خوردن آن علاوه بر ازبینبردن باکتریهای دهان، باعث تسکین درد دندان ها نیز میشود.
درمان موضعی کهیر (به صورت ضماد،پماد،شستشو دهنده )
شستشوی بدن با ماست و سدر وشاهتره.2-دود کردن اسفند حساسیت را از بین می برد.3-مالیدن آب کلم پیچ یا برگ آن بر روی پوست.4-قرار دادن مخلوط مغز موز با سرکه و آبلیمو(چند بار در شبانه روز).5-مالیدن له شدن تره یا آب آن بر پوست.6-له شده پخته شلغم روی پوست.7-له شده سیر
روی جوشهاتذکر: این مورد با احتیاط کامل اجرا شود چون ممکن است مقدار زیاد
سیر باعث تاول شود.می توانید از خاکستر سیر استفاده کنید چون داروی جوش ها
می باشد.8-مالیدن شاهتره روی پوست9-له شده پنیرک و گزنه.این روشها کهیر را تسکین می دهد وبه طور موقت و در مواقع اضطراری مفید هستند.
کسانیکه به بیماریهای قلبی مبتلا هستند، بهتر است بهتر است برای جلوگیری از سکته قلبی این خوراکیها را مصرف کنند: سیب زمینی شیرین (نوعی سیب زمینی که مغز آن نارنجی رنگ است)، شربت نارنج، سبزیجات برگدار سبز، انواع هویج، کلم و سبزیجات (در صورت پخت با حرارت ملایم و مدت کوتاه پخته شود)، کدو تنبل کنسرو شده یا پخته شده، مرغ یا بوقلمون بدون چربی، ماکارونی و سس گوجه کم چرب، سیر و پیاز، پیتزای مرغ، پسته، گردو، بادام، روغن زیتون، شیر بدون چربی، پرتقال همراه با قسمت های سفید رنگ داخل آن، انگور سیاه یا انگور قرمز، میوه های خشک به خصوص زرد آلو خشکه، خرما و آلو خشکه، طالبی، غذا های حاوی نخود و لوبیا، گل کلم.در مقابل نیز از صرف کردن این نوع غذاها باید پرهیز کرد:چربیهای مضر مثل چربی گوشت و چربیهای بالای حیوانی، گوشت قرمز، غذاهای سرخکردنی، بستنی، شیرینی، نمک(درصورتیکه فشار خون بالا دارید)، چیپس و مواردی از این قبیل.
درمان چربی خون ؛ ورزش کردن و دویدن، کاهش وزن، سیگار نکشیدن، مصرف روغنهای خوب و مناسب(مثل روغن زیتون تصفیه شده، روغن حیوانی و روغن کنجد)، اجتناب از مصرف زیاد برخی مواد غذایی(مثل سیب زمینی، آرد، شکر، برنج سفید و…)، حجامت، استفاده از گوشت سفید، سیر، شوید، شاهتره، کاسنی، عرق خارشتر، عرق بید، عناب، قره قات، بنفشه، انار، اسپرزه، کدو، خیار، ترشک، بر هندی، کاهو و تخم کاهو، قدومه، سپستان و سماق.
درمان؛ داشتن رژیم غذایی مناسب، ورزش کافی، مصرف میوهها و سبزیجات، استفاده از روغنهای مناسب، داروهایی چون متفورمین(با تجویز پزشک)، مصرف آب لیمو ترش در آب داغ(جز برای کسانی که مشکل معده دارند.)، کاهش وزن، مصرف سیر، پیاز، چغندر، کلم و اجتناب از مصرف برخی غذاها(مثل غذاهای فریز شده، زودپز شده، ترشیجات، دوغ به همراه غذا، تنقلات شور، روغنهای سرخ کردنی، لبنیات پر چرب و…).